Biblioteca Județeană Iași lansează Concursul de postere pentru promovarea lecturii

Publicat de Redactia Editurii Agata, 30 august 2013

Concurs de postere pentru promovarea lecturii

29 august – 8 septembrie 2013

Biblioteca Județeană Iași lansează Concursul de postere pentru promovarea lecturii. Scopul competiţiei este angajarea comunităţii în generarea unor mesaje care să încurajeze cititul.  Participanții trebuie să creeze reprezentări grafice originale (postere) ce se constituie într-o invitație percutantă, dar civilizată la lectură.

Concursul este deschis tuturor celor interesați, indiferent de vârstă sau domiciliu. Se va acorda un singur premiu în bani, în valoare de 300 de lei net. Fiecare participant poate trimite un număr nelimitat de lucrări. Posterele trebuie trimise în format jpeg., dar realizatorii trebuie să poată oferi, în cazul în care vor fi desemnați câștigători, un format editabil al lucrării trimise. Lucrările trebuie să respecte proporțiile 7/10 iar calitatea imaginii să fie adecvată tiparului pe formate mari, pentru bannere exterioare. Condiția eliminatorie pentru înscrierea în concurs este originalitatea tuturor elementelor grafice, precum și a sloganului folosit.

Posterele vor fi expediate pe e-mail, la adresa programe@bjiasi.ro, data limită pentru trimiterea lucrărilor fiind 8 septembrie 2013. Câștigătorul concursului va fi anunțat în data de 12 septembrie 2013. Regulamentul competiţiei este disponibil online, la adresa: http://bjiasi.wordpress.com/2013/08/29/concurs/

Acest articol a fost publicat în Știri și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.