Profesorul Alexandru Calmâcu a lansat volumul „Vise în paragină”

Publicat de Redactia Editurii Agata, 29 mai 2015

Alexandru_Calmacu_Vise_in_paraginaProfesorul Alexandru Calmâcu, redactor șef al Editurii Universității din București, a lansat volumul „Vise în paragină”, o colecție de editoriale în care prezintă și satirizează întâmplări inedite, ca rezultat al evoluției societății românești postcomuniste. Cartea îmbină stilul publicistic cu cel beletristic pentru a prezenta într-o notă tragicomică condiția sistemului de învățământ din România, precum și alte teme sociale.

Evenimentul de lansare a cărții a fost marcat printr-o festivitate organizată la Casa Universitarilor din București, la care au participat Liviu Papadima (prorector al Universității din București), Dan Mircea Cipariu (scriitor, președintele Secției de poezie a Uniunii scriitorilor din România, filiala București) si Doru Mareș (scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din România).

Mai multe detalii despre carte, precum și fotografii de la eveniment, regăsiți în atașamentul mailului, pe site-ul editurii – http://www.editura-unibuc.ro/ – si pe pagina de Facebook a editurii – https://www.facebook.com/profile.php?id=100009440075329

Acest articol a fost publicat în Știri și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.