Feerie matinală

Publicat de Agata, 10 aprilie 2013

Autor, Vasile Fetescu De după îndepărtatul orizont, la întâlnirea cu marginea nopţii, astrul zilei îşi arată, autocrat, chipul luminat. Radios, el îşi trimite săgeţile nouă să aprindă făclii în picăturile de rouă. Cu debordantă fantezie, natura întreagă se transformă în matinală feerie.


Ploaia

Publicat de Agata,

de Vasile Fetescu Cad lacrimile cerului pe obrazul crăpăturat al pământului după multe luni de domnie a arşiţei şi a vântului. Sfârâie ţărâna ca jăraticul cu apă stins când picăturile de apă stropesc întregul cuprins. Veselia naturii ajunge la delir şi se răsfaţă în soare după al ploii elixir.


Bună creştere

Publicat de Agata, 8 martie 2013

Autor, Vasile Fetescu, Iași În dimineaţa unei zile de sfârşit de iarnă, în ajun de Mărţişor, mă aflam în sala de aşteptare a unei clinici multidisciplinare private pentru nişte analize. Fiind printre primii sosiţi, aşteptam, dus pe gânduri, sosirea asistentei îndrituite cu recoltarea probelor. În scurtă vreme, cele şase scaune existente în anticamera cabinetului de prelevare a probelor s-au ocupat, aşa încât cei sosiţi ulterior îşi aşteptau rândul stând în … Continuarea